fbpx
Üdvözöllek

szűcs sándor vagyok

NEM TUDOD MI AZ ÉLET CÉLOD?
TUDOM MIT ÉRZEL.
RENGETEG ELUTASÍTÁST KAPTAM
Fan fact: Senki sem akar alkalmazni téged, amikor az áll az önéletrajzodban "több mint 24 helyen dolgoztam" Tapasztalat alatt. 25 éves koromra 2,2 millió ft adósságom volt. Céltalan voltam és depressziós.
ELÉGEDETLEN VOLTAM
ALKALMAZOTTKÉNT
Hetente több mint 60 órát dolgoztam és úgy éreztem nem használom ki a bennem rejlő lehetőségeket. Tudtam, hogy adni akarok valamit a világnak, szolgálni akartam. Multi cégek ahol dolgoztam, nem adtak lehetőséget az előléptetésre, annak ellenére sem, hogy átlag felett teljesítettem a munkámban.
LE VOLTAM ÉGVE TELJESEN
Nemrég megnősültem, egy másik városba költöztem és vállalkozó lettem. Meg akartam élni a céljaimat és a szenvedélyemet. Évek óta képeztem magam, hogy mások szolgálatára lehessek.
A DOLGOK SOKAT VÁLTOZTAK AKKORIBAN, DE MÉG MESSZE VOLTAM ATTÓL AZ ÉLETTŐL AMELYRE VÁGYTAM
AZT MONDTÁK AZ ÖTLETEIM NEM FOGNAK MŰKÖDNI

DE A TUDATOSSÁG MEGVÁLTOZTATJA AZT, HOGYAN LÁTOD A VILÁGOT

Play Video about Te írod a saját történeted
MENJÜNK VISSZA EGY KICSIT
UTAZÁSOM 22 ÉVES KOROMBAN INDULT AMIKOR
OTT HAGYTAM AZ EGYETEMET
Szülői nyomás hatására tanultam tovább, hiába nem szerettem volna. Ahogy mondják nem akarásnak nyögés a vége. Mivel szüleim nem preferálták a döntésemet elzárták az agyagi támogatás lehetőségét, így hamar saját lábra kellett állnom. Diák munkákkal tartottam el magam - innen a 25 munkahely. Különböző szférákba nyertem ezáltal betekintést ami abszolút remek tapasztalati lehetőséget nyújtott számomra. Munka mellett kitanultam a Sport edző szakmát és fejlesztettem tovább magam táplálkozás és életmód tanácsadó, később pedig Life & Health és Sport coach képesítést szereztem. Utazásom során foglalkoztam pszichológiával és magas önismeretre tettem szert. Legnagyszerűbb tanítóktól tanulhattam mint Dan Millman, Jay Shetty, Mel Robbins, Tony Robbins
ELKEZDTEM ALKALMAZNI AMIT TANULTAM
A hála nem csak egy fogalom, hanem javította az immunrendszeremet, a hangulatomat és az alvásminőségemet. Uralni az elmét nem csak nyugalmat keltett bennem, hanem segített kezelni a szorongást és legyőzni a túlgondolkodást. Ez a fajta önfegyelem nem volt örömtelen, hanem hasznos és erőteljes erő volt, amely átformálta az életem. Helyes légzés segített a jelenbe visszakapcsolni, javította a vitalitásomat megszüntette a szorongásomat, jobb közérzet, energikusabb napokat adott. A meditáció nem csak gyakorlat volt, egy békésebb tiszta tudatot, magabiztosságot és összpontosítást nyújtott számomra. Az empátiát nem csak a szerzetesek gyakorolhatják, hanem bárki, számomra minden emberi kapcsolatomat jelentősen javította. Az tudatos jelenlét már nem csak egy eszköz volt, hanem egy életforma.

NEM TUDOM ELTÜNTETNI A

PROBLÉMÁIDAT

DE TUDOK ADNI NEKED

ESZKÖZÖKET

HOGY MEGOLDHASD ŐKET

szucs_sandor
Dolgozzunk együtt

HOGYAN TUDOK SEGÍTENI?

coaching

ONLINE COACHING & SZEMÉLYI EDZÉS

Ha elakadtál életed bármely területén, legyen szó magán, párkapcsolati, egészségügyi terület, stressz kezelés, megkapsz minden szükséges eszközt, hogy olyan mentalitást fejlessz ki magadban amivel könnyedén fogod tudni venni az eléd gördülő akadályokat.

kurzusok

WORKSHOPOK ÉS KURZUSOK

Szeretnél új dolgokat tanulni? Ezek a rapid kurzusok, gyors és használható tudást adnak a kezedbe, amit szinte azonnal be is ültethetsz a minden napjaidba.

mindset

Könyv

Alkalmazd a végtelen bölcsességet, modern tudományt és a gyakorlati eszközöket, amelyek megváltoztathatják az életed a mai naptól kezdve.

workshopok

közelgő események

protein

bevezetés a táplálékkiegészítők világába Workshop

Hamarosan

El vagy veszve a táplálékkiegészítők világában? Nem tudod melyek lennének számodra hasznosak? Milyen típusú fehérjék léteznek? Miért hasznosak az aminosavak? Vitaminok és ásványi anyagok, mik ezek? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ ezen a bevezető kurzuson. Ha eddig bizonytalan voltál, milyen táplálékkiegészítő lenne számodra hasznos, egész biztos lehetsz, hogy ezen a kurzuson letisztul minden!

stresszkezelés a hétköznapokban Workshop

Hamarosan

Tudtad, hogy stressz hatására az ember egyre inkább felületesen lélegzik, ezáltal romlik az alvás minősége, ami kihat az általános közérzetre és a végén egy ördögi körben ragadva folyamatos fáradtság, kimerültséggel kell végig küzdeni a napokat? Magas kortizol szint egy állandó „üss vagy fuss” állapotban tart? Te ki tudsz kapcsolni? Szeretnél nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet?  Ezen a kurzuson elsajátíthatsz különböző technikákat, amelyek segítenek egy jobb minőségben élni az életed.