fbpx

Bármire képes vagy

Több mint 10 éve tevékenykedek különböző sportágakban, mint a harcművészet, testépítés és fitness, funkcionális edzés, jóga.  5 éves koromtól Ju-Jitsu-t tanultam melyet verseny szinten űztem:

1 x világbajnok

1 x európai bajnok

3 x országos bajnok

Úgy gondolom, hogy egész messzire ellehet jutni az elszántság és kitartás erejével, de ez mind nem megy, ha nem hisz magában az ember. A sport nagy szerepet játszott az életemben 10 éven át a küzdősport világában mozogtam, majd a fitness irány. Életmód váltást csináltam jómagam is, 30 kg felesleget adtam le, így tudom milyen nagy kihívás tud lenni. Megéltem mély pontokat mint pánikbetegség, szorongás, depresszió és megtanultam hogyan uraljam a testem, valamint az elmém és hozzam összhangba. Elsajátítottam különböző légzés módszereket, amelyekkel jelentősen javítottam az életminőségemen is. Folyamatos képzésben tartom magam, hogy tudásommal minél hatékonyabban tudjak segíteni. Sportedzőként célom megmutatni, hogy másképp is lehet élni, hogyan lehet bevezetni a sportot a mindennapokba illetve megtanulj boldogan, békében élni a világgal.

Otthonosan mozgok a funkcionális edzés világában is, ha érdekel a Street Workout akkor biztosíthatlak, hogy egy emberi zászló sem jelent majd többé kihívást, hatalmas kontrollra tehetsz szert. Lehet, hogy csak szeretnél egyszerűen boldogabban, harmonikusan élni, nagyszerű, nagy jártasságom van különböző fajta relaxációs módszerekben is. Te vagy a hajó, én a térkép és a hátszeled, együtt hiszem, hogy elérjük álmaid partját.

edzen akadémia

személyi edzés

Street Workout

Body Building

Harcművészet

Relaxáció

Önfejlesztés